fbpx

Program Affiliate

Buat komisen 40% – 50% untuk setiap produk 

Buat duit setiap bulan dari Affiliate kami dengan anggaran komisen 4 angka sebulan.

Apa itu Affiliate Funnel Marketing Program?

Program ini membolehkan anda mendapat komisen daripada setiap produk yang dibeli melalui link affiliate yang anda berikan.

Anda promosikan produk online saya dan dapat komisen daripada barangan yang berjaya dijual.

Contohnya anda buat post promosi berserta dengan link affiliate Funnel Marketing dalam Facebook anda seperti ini:

Kebetulan kawan anda juga mengalami masalah yang sama.

Dia berminat, klik link yang anda berikan, beli benda yang sama dan anda dapat komisennya.

Seringkas itu.

Bagaimana jika dia klik link tersebut tapi beli benda lain pula?

Anda akan tetap terima komisen daripada apa sahaja produk Funnel Marketing. Dengan syarat dia ke website Belajar Funnel Marketing melalui link yang anda berikan.

Tapi bagaimana jika dia tengok-tengok sahaja tapi tak beli?

Jangan bimbang, sistem website kami menggunakan sistem cookies untuk memastikan anda dapat komisen hasil daripada promosi tersebut.

Cookies untuk ‘Booking’ Komisen

Berbalik kepada contoh tadi.

Kawan anda klik link yang anda post dalam Facebook, berminat dengan produk tersebut tapi tak cukup bajet. 

Hujung bulan lepas gaji masuk dia beli barang tersebut, tapi kali ni tak melalui link anda. Dia terus saja ke laman www.mohdibrahim.com.

Anda TETAP akan terima komisen daripada barangan tersebut kerana adanya COOKIES.

Apabila kawan anda klik link affiliate yang anda berikan, maklumat tersebut akan disimpan dalam bentuk cookies.

Cookies ini akan bertahan dalam masa 30 hari @ sebulan.

Selagi tak lebih 30 hari anda akan tetap terima komisen daripada apa sahaja barangan yang dia beli dari website Belajar Funnel Marketing.

Di musim sekarang ini, ramai orang sedang mencari pendapatan sampingan. Saya dan team telah berbincang agar memberikan ruang kepada mereka yang ingin membuat income tepi.

Saya nak memperkenalkan model komisen baru untuk program affiliate saya.

Saya setup sistem untuk bantu anda buat duit extra sekurangnya 4 angka sebulan dengan mudah.

Developer website sudah strukturkan program affiliate ini supaya dapat memudahkan kerja saya dan anda untuk buat jualan.

Kebiasaanya kalau anda join affiliate, lepas anda refer 1 pelanggan, anda akan dapat komisen.

Lepas tu anda kena cari lebih ramai pelanggan untuk dapat lebih banyak komisen. Betul?

Dalam program saya. Lepas anda refer pelanggan dan dapat komisen.

Saya akan follow up pelanggan anda guna autoresponder dan kalau mereka beli produk upsell, anda akan dapat komisen ekstra atas angin.

Cara Daftar untuk Ahli Baru

Untuk mendaftar sebagai ahli baru, anda kena ikuti langkah berikut:

Langkah 1: Daftar akaun Affiliate.

Anda kena daftar dulu akaun AFFILIATE FUNNEL MARKETING baru boleh buat akaun affiliate.

Pergi ke pautan berikut:https://mohdibrahim.com/product/affiliate-funnel-marketing/.

Klik pada butang ‘DAFTAR SEKARANG‘ untuk mula mendaftar. Jika anda memang sudah pernah mendaftar akaun pembeli anda boleh terus ‘LOGIN‘.

Komen ahli Affiliate kami

💯💯💯

Alhamdulillah. Lepas le RM400 seminggu. Teknik post pun di ajar. Cara nak FBADS pun di ajar. Rugi sape tak join

👍🏻👍🏻👍🏻

Awal-awal tu blur juge. Lepas tonton video tutorial untuk Ahli Affiliate, sy pandai dh buat Fbads sikit-skit. Hari pertama sy promote kepada rakan-rakan saya. Dpt le sales RM300. Ok ape. dari tak buat apa

MUDAH & CEPAT DIJUAL

Anda boleh promote mana – mana produk yang anda suka, tetapi saya recommend anda untuk promote FUNNEL MESSENGER BOT UNTUK USAHAWAN F&B. Sekarang ni usahawan makanan tengah gila-gila promote produk makanan mereka. Ianya mungkin strategi yang mereka perlu pelajari. Tapi terpulang anda nak promote yang mana

Lepas pelanggan yang anda refer beli Messenger Bot untuk Usahawan F&B, saya akan follow up dengan mereka melalui email dan promote 2 produk lain dalam masa 30 hari.

Setiap jualan yang anda refer, anda akan dapat komisen yang macam saya nyatakan di atas.

Jadi komisen yang anda boleh jana ialah RM60 – RM150 dari SATU pelanggan yang anda bawa.

Anda promote 1 produk untuk saya, saya tolong promote 2 produk untuk anda dan share 40% komisen.

Macam mana, berminat?

Apa yang anda akan pelajari jika menjadi Affiliate kami

  • Access ke akaun Affiliate.
  • Belajar teknik Zero Kos Marketing.
  • Belajar cara buka Facebook Page, FBADS Business Manager dan run simple Fbads. (Kos Sendiri)
  • Copywriting dan bahan-bahan media di sediakan.
  • Cara menjual kepada pelanggan-pelanggan. Just copy dan paste skrip sahaja.

GANDAKAN ANGKA JUALAN DENGAN MENDEKATI PELANGGAN BARU DENGAN CARA YANG LEBIH EFFEKTIF

Untuk setiap jualan yang anda refer, anda akan terima notifikasi email dari saya berkenaan nilai komisen dan maklumat pelanggan.

Anda juga boleh semak maklumat tentang jualan dan komisen yang anda dah jana di Affiliate Area anda.

Maklumat tentang status komisen sama ada sudah di bayar atau belum juga boleh disemak melalui affiliate area.

Gambar untuk iklan boleh diperolehi di bahagian creative.

Di bawah adalah cara – cara untuk join program affiliate ni:

  1. Daftar akaun affiliate anda di bawah ini. Yuran Affiliate hanya RM50 sahaja.
  2. Anda akan menerima Login access jika anda sudah mendaftar. Belajar dari video kami cara membuat pemasaran.
  3. Generate link affiliate untuk sales page Belajar Funnel Marketing.
  4. Promote link affiliate anda.
  5. Tunggu komisen masuk.

Apa tunggu lagi!

PENTING: Pembayaran komisen akan di buat pada hari Selasa – Khamis pada setiap minggu. Kami akan menghubungi anda mengenai pembayaran komisen. 

Klik button merah di bawah untuk register atau login ke affiliate area untuk generate link affiliate anda.

Klik pada button di bawah untuk dapatkan access Affiliate Funnel Marketing sekarang.

0
Scroll to Top