fbpx

NAK BELAJAR CARA BUAT MARKETING, JUALAN & DIDIK PELANGGAN ANDA BERJALAN 24 JAM SETIAP HARI SECARA AUTOMATIK

anda perlu pakai ilmu EMAIL MARKETING saya ni jika anda menghadapi 6 masalah berikut:

Masalah #1

Letih nak wasap orang mengenai ilmu yang saya nak ajar. Saya perlukan sistem yang boleh EDUCATE prospek saya mengenai servis saya

Masalah #2

Saya Business Coach, Saya tak reti nak didik audience saya mengenai servis saya.

Masalah #3

Takkan nak lepak hari-hari bawah Tower 1 dan Tower 2 Petronas. Ramai agent UT company lain di situ juge. 

Masalah #4

Saya perlu didik 1000 client serentak mengenai servis saya. Tapi saya tiada prospek sampai 100 orang!

Masalah #5

Nak dapatkan lead baru kena pi Event. Dan kena spend duit untuk hadir seminar-seminar berbayar. Masalahnya bila call client dah tak angkat telefon

Masalah #6

Saya tak mampu nak berada di semua tempat pada satu masa. Jika ada tool yang mudah untuk saya approach strangers, saya nak tahu

Teknik yang telah saya gunakan generate sales 6 angka dan repeated sales monthly

Saya kongsikan rahsia ini kepada anda yang berminat mengautomasikan perniagaan anda. Lihat komen-komen mereka yang pernah menggunakan teknik saya ini

Saya telah praktikkan apa yang telah di ajarkan kepada saya. Saya gunakan untuk teknik ini untuk educate pelanggan saya mengenai servis yang saya jalankan. Tiada lagi COLD CALL. Semua WARM LEADS. BESTT

Memang rekemen sangat. Saya dah gunakan sistem ni lebih dari 6 bulan. Sistem terus berjalan tidak henti. Sehari dapatlah 5-6 new leads client. So aktiviti saya full.

KHAS UNTUK USAHAWAN YANG SERIUS NAK TINGKATKAN JUALAN tAHUN 2020

Siapa yang perlu pakai teknik EMAIL MARKETING ini, USAHAWAN yang sedang mengalami masalah…

  • Tak pandai nak APPROACH STRANGER atau menegur orang baru.
  • Dah habis beribu ringgit hadir seminar berbayar nak dapatkan prospect, tapi bila nak followup rasa takut.
  • PERLU TOOL EDUCATE 100 PROSPECT sekaligus dan tunggu buah gugur mana yang akan ambik servis anda.
  • Tak pandai untuk urus database prospek dan pelanggan untuk dapatkan lebih banyak jualan. 
  • Tak tahu strategi follow up dan email marketing yang mudah untuk tingkatkan revenue dan CLTV dalam masa yang singkat.
  • Tak mahir buat copywriting untuk hasilkan Email yang highly converting untuk yakinkan lebih ramai prospek jadi pelanggan.
  • Tak tahu susunan dan apa yang perlu ditulis untuk follow up dengan prospek supaya ternanti-nanti email dari anda. 
  • Tak tahu cara nak followup dan whatsapp pelanggan

Kalau anda dah penat cari jalan untuk selesaikan masalah di atas, saya jemput anda untuk sertai EMAIL FUNNEL HACKING sekarang.

EMAIL FUNNEL HACKING ialah hasil dari try n error saya dalam email marketing untuk buat jualan dan maksimakan profit secara autopilot.

Saya dah guna strategi follow up ini untuk bantu syarikat saya capai jualan 6 angka dalam SETAHUN dan repeated SALES SELAMA 6 TAHUN dan TAK MASUK SPILL OVER BUSINESS!!

Sekarang, saya nak kongsikan funnel ini supaya anda juga dapat maksimakan profit secara autopilot tanpa perlu bazir wang dan masa pada ‘try n error’.

ANTARA PERKARA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM EMAIL FUNNEL HACKING

  • Belajar cara buka Facebook Page, FBADS Business Manager dan buat landing page untuk pelanggan tertarik dengan ilmu yang anda ingin kongsikan.
  • Belajar cara beli domain dan hosting.
  • Setup akaun email marketing dan Setup Recurring email SEEDING untuk didik pelanggan anda.
  • Hantar info dari website ke sistem email seperti nama pelanggan, email, no telefon, dan data-data yang anda hendak secara automatik.
  • Cara guna fungsi broadcast dan schedule supaya subscribers anda terima email pada tarikh dan masa yang spesifik.
  • 9 Video Durasi lebih 60 minit..

GANDAKAN ANGKA JUALAN DENGAN MENDEKATI PELANGGAN BARU DENGAN CARA YANG LEBIH EFFEKTIF

Untuk maksimakan jualan dan tingkatkan kepercayaan sebenarnya lebih mudah dari apa yang anda sangkakan.

Kebanyakan Usahawan tidak tahu langkah yang betul dan ini menyebabkan mereka tersangkut dalam mencari pelanggan-pelanggan baru.

Penggunaan database dalam perniagaan teramatlah penting. Usahawan yang berniaga tapi tak simpan dan jaga database, business mereka akan mereput. 

Database adalah goldmine kerana ianya boleh di gunakan di masa hadapan hasil dari apa yang anda buat hari ini. 

Jika satu hari Whatsapp di banned, Facebook di banned, Iklan tidak boleh berjalan, di mana boleh anda simpan database ini?

Sistem messenger Facebook bot pun sudah ada limitation. Anda tidak boleh broadcast sewenang-wenangnya sekarang!

Dalam masa setahun saya berjaya kumpul lebih dari 2500 database pelanggan yang mana mereka ini boleh jadi pelanggan di masa hadapan. Mereka ini telah melalui fasa-fasa didik mengenai servis saya dan satu masa mereka akan datang semula. Insya Allah di permudahkan. 

Email marketing ada tool yang evergreen kerana orang masih lagi buka email. Jangan kita pandang rendah info ini. 

Saya dah siapkan semua kerja berat untuk anda dimana saya dah sediakan dari A – Z dalam bentuk fill in the blank templates. Ini bukan template atau format biasa sebab anda cuma perlu isi tempat kosong sahaja!

Cuma ikut video dan template yang saya sediakan dalam EMAIL FUNNEL HACKING secara step by step dan anda akan lihat sendiri jualan anda naik mendadak dalam masa yang singkat.

EMAIL FUNNEL HACKING akan berikan hasil yang pantas dan tidak membuang masa kerana ia adalah hasil dari pengalaman dan try n error.

Saya dah hantar beratus ribu email pada subscribers dan pelanggan. Apa yang tidak berkesan, saya dah tinggalkan jauh.

Apa yang berkesan dan beri impak pada jualan, saya muatkan semuanya dalam EMAIL FUNNEL HACKING dan terangkan pada anda dalam bahasa marketing yang mudah dihadam.

Anda akan dapat strategi follow up dan format yang anda boleh terus praktik untuk gandakan jualan secara autopilot tanpa perlu berbelanja lebih pada iklan.

Lepas sertai EMAIL FUNNEL HACKING, saya yakin anda mesti nak belanja lebih banyak wang untuk jana prospek sebab anda dah mahir untuk buat jualan masuk bertalu – talu dari pagi sampai malam.

ANTARA PERKARA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM EMAIL FUNNEL HACKING

Setiap langkah akan diterangkan melalui video, lengkap dengan fill in the blank
template dari A – Z.
  • Format Email untuk bantu anda hasilkan copywriting yang high converting untuk produk atau servis anda.
  • Format Email Sequence Untuk Follow Up, Convert Dan Skrip Whatsapp untuk gandakan angka jualan.
  • Format Case Study Dan Konten Success Story untuk boost keyakinan prospek supaya mereka buat pembelian dari anda dengan pantas tanpa banyak soal.
  • Belajar create landing page dan belajar bagaimana memilih domain dan webhosting.
  • 9 Video durasi 60 minit yang boleh di lihat berulang-ulang! 

EMAIL FUNNEL HACKING ialah shortcut untuk bantu anda follow up dan upsell dengan mudah kerana saya dah sediakan semuanya dalam format ‘fill in the blank’ templates.

Saya telah gunakan strategi ini dalam pelbagai jenis industri yang berbeza untuk gandakan jualan secara autopilot dalam masa yang singkat.

EMAIL FUNNEL HACKING bukanlah teori semata – mata tetapi ianya adalah 100% hasil dari pengalaman dan split test saya dalam email marketing.

Saya dah gunakan untuk client-client saya dan saya dah buang yang mana tidak penting. Saya hanya kongsikan apa yang saya dan pelanggan saya pakai je.  Saya dah buang jauh apa yang tidak berkesan dan saya muatkan strategi yang membuahkan hasil dalam EMAIL FUNNEL HACKING.

Saya belajar dari jalan yang sukar, langgar dinding bertahun – tahun untuk dapatkan strategi follow up dan upsell yang berkesan supaya dapat convert dan tingkatkan jualan secara autopilot.

Sebab itu saya nak kongsikan dengan usahawan online seperti anda supaya anda juga boleh gunakan strategi follow up yang tersusun untuk gandakan jualan dengan lebih pantas tanpa perlu berbelanja lebih dan membazir pada iklan.

“Ini lebih kepada CONVERT COLD CLIENT KEPADA WARM. Bila kita call and approach client, lebih mudah! “

Anda tak perlu bazir berbulan – bulan bersusah payah untuk cuba buat semua perkara ini sendiri.

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk follow up dengan prospek dan tingkatkan angka jualan dengan lebih cepat dari apa yang anda boleh bayangkan.

Anda boleh jimat masa dan dapatkan hasil yang jauh lebih baik tanpa perlu berbelanja lebih banyak wang pada iklan selepas anda sertai Autopilot Conversion.

Ianya adalah shortcut untuk bantu anda maksimakan angka jualan dan tingkatkan value per customer anda dengan efektif.

Anda dah bersedia untuk gandakan jualan dan besarkan perniagaan anda dalam jangka masa yang pantas?

Nak ada lebih banyak masa tanpa perlu bazir banyak wang pada iklan dan try n error seperti orang yang gagal selalu buat?

Anda boleh klik button di bawah untuk dapatkan bantuan saya dalam Autopilot Conversion sekarang.

DI BAWAH ADALAH HASIL DARIPADA STRATEGI FOLLOW UP YANG ANDA AKAN DAPAT DALAM EMAIL FUNNEL HACKING

Anda tak perlu bazir berbulan – bulan bersusah payah untuk cuba buat semua perkara ini sendiri.

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk follow up dengan prospek dan tingkatkan angka jualan dengan lebih cepat dari apa yang anda boleh bayangkan.

Anda boleh jimat masa dan dapatkan hasil yang jauh lebih baik tanpa perlu berbelanja lebih banyak wang pada iklan selepas anda sertai EMAIL FUNNEL HACKING.

Ianya adalah shortcut untuk bantu anda maksimakan angka jualan dan tingkatkan value per customer anda dengan efektif.

Anda dah bersedia untuk gandakan jualan dan besarkan perniagaan anda dalam jangka masa yang pantas?

Nak ada lebih banyak masa tanpa perlu bazir banyak wang pada iklan dan try n error seperti orang yang gagal selalu buat?

Anda boleh klik button di bawah untuk dapatkan bantuan saya dalam EMAIL FUNNEL HACKING sekarang.

"Saya Dah Nampak Apa Nak Buat, Siapkan Satu-Satu Keperluan Untuk Run Campaign Then Terus Execute"

Manfaat #1

Step-by step macam mana nak setup Email Marketing dan setting Fbads. Kita akan mendapat client yang WARM dan mudah untuk di dekati.

Manfaat #2

Memudahkan kita didik client tentang diri kita dan produk dan servis kita. Client lebih warm kerana kita telah position kita lebih awal mengenai diri kita di mata mereka.

STRATEGI FOLLOW UP UNTUK CONVERT & GANDAKAN JUALAN SECARA AUTOPILOT

Dalam EMAIL FUNNEL HACKING, saya akan berikan anda shortcut untuk convert pelanggan dan follow up untuk gandakan jualan seawal 6 hari secara autopilot.

Program ini khas untuk usahawan yang tidak mahu buang masa dan serius untuk maksimakan angka jualan tanpa perlu belanja lebih banyak wang DAN MASA untuk mendapatkan pelanggan.

Jika Anda Daftar Hari Ini, Saya Akan Berikan Anda Harga Istimewa​

RM150 SAHAJA

Klik pada button di bawah untuk dapatkan konten EMAIL FUNNEL HACKING sekarang.

Farah - Unit Trust Agent

Ilmu padu. ASB Sales saya meningkat gila-gila apabila menggunakan TOOLS dan ILMU yang ada ni. Sales saya pun meningkat. Saya main game EPF je. Cash ada lah sikit-skit. Belum confidence nak mintak banyak dari client. Terima kasih Sifu

Aidil - TAX & ACCOUNTING FIRM

Saya suka copywriting yang dah di siapkan. Mudah untuk saya merangka ayat dan tanamkan dalam minda pelanggan bahawa saya memang EXPERT dalam bidang TAX dan ACCOUTING ini.

Aircond Servis

Client sentiasa teringat dengan kita apabila kita kerap mengingatkan mereka penjagaan Aircond. Bila Aircon rosak ataupun beli rumah baru, mereka akan telefon saya

Farmasi

Cara terbaik kami memaklum pelanggan mengenai tips-tips penjagaan kesihatan tanpa menjual direct mengenai servis. Kami tertakluk kepada prosedur KKM 

Dah Sedia untuk Selesaikan Masalah Anda?

EMAIL FUNNEL HACKING AKAN BANTU ANDA UNTUK LONJAKKAN SALES ANDA PADA TAHUN 2020

Jika Anda Daftar Hari Ini, Saya Akan Berikan Anda Harga Istimewa

RM150 SAHAJA

NAK BELAJAR CARA BUAT MARKETING, JUALAN & DIDIK PELANGGAN ANDA BERJALAN 24 JAM SETIAP HARI SECARA AUTOMATIK

Dalam Email Funnel Hacking, anda akan belajar bagaimana untuk buat lebih banyak jualan secara autopilot menggunakan platform email marketing. Program ini khas untuk usahawan yang serius nak grow, jaga database dan tambah bilangan pelanggan melalui channel email marketing. Klik pada button di bawah untuk sertai Email Funnel Hacking sekarang.

SOALAN LAZIM

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk dapatkan maklumat lanjut sebelum membuat keputusan untuk menyertai kelas EMAIL FUNNEL HACKING.

Tidak ada. Dalam EMAIL FUNNEL HACKING, anda akan belajar untuk sediakan konten dan susun email yang perlu di hantar untuk convert prospek jadi pelanggan dan upsell untuk tingkatkan jualan dalam masa 6 hari.

Antara sebab lain ialah setiap individu mempunyai pilihan autoresponder email masing – masing jadi saya fokuskan program EMAIL FUNNEL HACKING khas untuk email apa yang perlu dihantar untuk maksimakan conversion anda.

Tambahan lagi, tutorial untuk penggunaan email responder banyak dikongsikan di Youtube secara percuma.

EMAIL FUNNEL HACKING distruktur khas untuk Usahawan yang serius nak tingkatkan jualan tahunan mereka dengan mengunakan teknik marketing yang evergreen iaitu EMAIL Marketing.
Program ni khas untuk usahawan yang ingin selesaikan masalah pemasaran mereka sahaja.

EMAIL FUNNEL HACKING mengandungi 9 video penerangan dan 2 ebook termasuk fill in the blank templates untuk email, sales page dan format case study.

Jika anda mempunyai soalan selepas mendaftar, anda boleh hubungi saya di group rasmi FUNNEL MARKETING. Saya akan jawab soalan anda dengan terperinci. Anda juga boleh hubungi saya melalui FB Messenger untuk quick answers.

Harga pendaftaran sebenar ialah RM300. Untuk waktu yang terhad, anda boleh dapatkan panduan video EMAIL FUNNEL HACKING pada harga RM100 sahaja. Selepas tawaran ini tamat, harga akan kembali kepada asal.

Selepas pendaftaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke learning portal di mana anda boleh akses kesemua video dan ebook. 

Pada masa akan datang, anda boleh akses ke portal EMAIL FUNNEL HACKING dengan menggunakan login details dan password yang anda tetapkan semasa proses pendaftaran.

0
Scroll to Top