fbpx

NAK BELAJAR CARA SETUP MESSENGER BOT, JUALAN & DIDIK PELANGGAN ANDA BERJALAN 24 JAM SETIAP HARI SECARA AUTOMATIK

Teknik yang telah saya gunakan untuk pelanggan saya dan juga konsisten income setiap bulan, iaitu pusat pemulihan badan. Bermula pada tahun 2018 satu pusat rawatan dan buat masa ini sudah mempunyai 8 cawangan seluruh Malaysia dengan menggunakan konsep Licensing.

Facebook Messenger Bots merupakan marketing tools yang digunakan oleh internet dan affiliate marketer. Menurut kajian yang dijalankan oleh team Neil Patel, FB Bot atau messenger bot ini memberi open rate yang lebih tinggi berbanding email marketing iaitu 88% dan 56% click through rate. Kepada yang masih belum faham tentang Messenger bot ini, ia adalah seperti email marketing. Di mana internet marketer akan hantar mesej promosi, link affiliate, link download dan rss feed dengan menggunakan Facebook messenger.

KHAS UNTUK USAHAWAN YANG SERIUS NAK TINGKATKAN JUALAN TAHUN 2020​

Siapa yang perlu pakai teknik ini, USAHAWAN yang sedang mengalami masalah…

  • Tak pandai nak APPROACH STRANGER atau menegur orang baru.
  • Dah habis beribu ringgit hadir seminar berbayar nak dapatkan prospect, tapi bila nak followup rasa takut.
  • Tak pandai untuk urus database prospek dan pelanggan untuk dapatkan lebih banyak jualan. 
  • Tak tahu strategi follow up dan ingin belajar tingkatkan bilangan pelanggan dengan mudah untuk tingkatkan revenue.
  • Tak tahu cara nak educate pelanggan kita mengenai servis yang anda jalan.
  • Tak tahu susunan dan apa yang perlu ditulis untuk follow up dengan prospek supaya ternanti-nanti info dari anda. 

ANTARA PERKARA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM FUNNEL MESSENGER BOT

  • Belajar cara buka Facebook Page, FBADS dan Business Manager .
  • Setup messenger bot dan Setup Recurring message SEEDING untuk didik pelanggan anda.
  • Cara Setup Sequence Info yang di hantar POPUP di handphone prospek anda. 
  • Cara guna fungsi broadcast dan schedule supaya subscribers anda terima message pada tarikh dan masa yang spesifik.
  • 9 Video Durasi lebih 60 minit..

GANDAKAN ANGKA JUALAN DENGAN MENDEKATI PELANGGAN BARU DENGAN CARA YANG LEBIH EFFEKTIF

FUNNEL MESSENGER BOT ialah shortcut untuk bantu anda follow up dan DIDIK pelanggan anda mengenai servis yang anda sediakan. Ianya akan menampakkan anda EXPERT dalam bidang ini kerana para pelanggan akan terus menerima info mengenai servis anda di handphone mereka!

Saya telah gunakan strategi ini dalam pelbagai jenis industri yang berbeza untuk gandakan jualan secara autopilot dalam masa yang singkat.

FUNNEL MESSENGER BOT bukanlah teori semata – mata tetapi ianya adalah 100% hasil dari pengalaman saya dan pelanggan saya.

Saya dah gunakan untuk client-client saya dan saya dah buang yang mana tidak penting. Saya hanya kongsikan apa yang saya dan pelanggan saya pakai je.  Saya dah buang jauh apa yang tidak berkesan dan saya muatkan strategi yang membuahkan hasil dalam FUNNEL MESSENGER BOT.

Saya belajar dari jalan yang sukar, langgar dinding bertahun – tahun untuk dapatkan strategi follow up dan upsell yang berkesan supaya dapat convert dan tingkatkan jualan secara autopilot.

Sebab itu saya nak kongsikan dengan usahawan online seperti anda supaya anda juga boleh gunakan strategi follow up yang tersusun untuk gandakan jualan dengan lebih pantas tanpa perlu berbelanja lebih dan membazir pada iklan.

“Ini lebih kepada CONVERT COLD CLIENT KEPADA WARM. Bila kita call and approach client, lebih mudah! “

Anda tak perlu bazir berbulan – bulan bersusah payah untuk cuba buat semua perkara ini sendiri.

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk follow up dengan prospek dan tingkatkan angka jualan dengan lebih cepat dari apa yang anda boleh bayangkan.

Anda boleh jimat masa dan dapatkan hasil yang jauh lebih baik tanpa perlu berbelanja lebih banyak wang pada iklan selepas anda sertai Autopilot Conversion.

Ianya adalah shortcut untuk bantu anda maksimakan angka jualan dan tingkatkan value per customer anda dengan efektif.

Anda dah bersedia untuk gandakan jualan dan besarkan perniagaan anda dalam jangka masa yang pantas?

Nak ada lebih banyak masa tanpa perlu bazir banyak wang pada iklan dan try n error seperti orang yang gagal selalu buat?

Anda boleh klik button di bawah untuk dapatkan bantuan saya dalam Autopilot Conversion sekarang.

DI BAWAH ADALAH HASIL DARIPADA STRATEGI FOLLOW UP YANG ANDA AKAN DAPAT DALAM FUNNEL MESSENGER BOT

Anda tak perlu bazir berbulan – bulan bersusah payah untuk cuba buat semua perkara ini sendiri.

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk follow up dengan prospek dan tingkatkan angka jualan dengan lebih cepat dari apa yang anda boleh bayangkan.

Anda boleh jimat masa dan dapatkan hasil yang jauh lebih baik tanpa perlu berbelanja lebih banyak wang pada iklan selepas anda sertai FUNNEL MESSENGER BOT

Ianya adalah shortcut untuk bantu anda maksimakan angka jualan dan tingkatkan value per customer anda dengan efektif.

Anda dah bersedia untuk gandakan jualan dan besarkan perniagaan anda dalam jangka masa yang pantas?

Nak ada lebih banyak masa tanpa perlu bazir banyak wang pada iklan dan try n error seperti orang yang gagal selalu buat?

Anda boleh klik button di bawah untuk dapatkan bantuan saya dalam FUNNEL MESSENGER BOT sekarang.

"Saya Dah Nampak Apa Nak Buat, Siapkan Satu-Satu Keperluan Untuk Run Campaign Then Terus Execute"

Manfaat #1

Step-by step macam mana nak setup  messenger BOT dan setting Fbads. Kita akan mendapat client yang WARM dan mudah untuk di dekati.

Manfaat #2

Memudahkan kita didik client tentang diri kita dan produk dan servis kita. Client lebih warm kerana kita telah position kita lebih awal mengenai diri kita di mata mereka.

STRATEGI FOLLOW UP UNTUK CONVERT & GANDAKAN JUALAN SECARA AUTOPILOT

Dalam Funnel Messenger Bot, saya akan berikan anda shortcut untuk convert pelanggan dan follow up untuk gandakan jualan seawal 6 hari secara autopilot.

Program ini khas untuk usahawan yang tidak mahu buang masa dan serius untuk maksimakan angka jualan tanpa perlu belanja lebih banyak wang DAN MASA untuk mendapatkan pelanggan.

Klik pada button di bawah untuk dapatkan konten Funnel Messenger Bot sekarang.

Dah Sedia untuk Selesaikan Masalah Anda?

FUNNEL MESSENGER BOT AKAN BANTU ANDA UNTUK LONJAKKAN SALES ANDA PADA TAHUN 2020

TERHAD UNTUK 5 HARI SAHAJA!

Jika Anda Daftar Hari Ini, Saya Akan Berikan Anda Harga Istimewa

RM 150 SAHAJA

NAK BELAJAR CARA BUAT MARKETING, JUALAN & DIDIK PELANGGAN ANDA BERJALAN 24 JAM SETIAP HARI SECARA AUTOMATIK

Dalam Funnel Messenger Bot, anda akan belajar bagaimana untuk buat lebih banyak jualan secara autopilot menggunakan platform Facebook Messenger. Program ini khas untuk usahawan yang serius nak grow, jaga database dan tambah bilangan pelanggan melalui channel messenger BOT. Klik pada button di bawah untuk sertai Funnel Messenger Bot sekarang.

SOALAN LAZIM

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk dapatkan maklumat lanjut sebelum membuat keputusan untuk menyertai kelas Funnel Messenger Bot.

Tidak ada. Dalam Funnel Messenger Bot, anda akan belajar untuk sediakan konten dan susun info yang perlu di hantar untuk convert prospek jadi pelanggan dan upsell untuk tingkatkan jualan dalam masa 6 hari.

Saya fokuskan program Funnel Messenger Bot khas untuk memudahkan anda menghantar maklumat terus kepada pelanggan anda untuk maksimakan conversion anda.

Funnel Messenger Bot distruktur khas untuk Usahawan yang serius nak tingkatkan jualan tahunan mereka dengan mengunakan teknik messenger Bot.

Program ni khas untuk usahawan yang ingin selesaikan masalah pemasaran mereka sahaja.

Funnel Messenger Bot mengandungi 9 video penerangan slide penerangan penggunakan Messenger Bot.

Jika anda mempunyai soalan selepas mendaftar, anda boleh hubungi saya di group rasmi Funnel Messenger Bot. Saya akan jawab soalan anda dengan terperinci. Anda juga boleh hubungi saya melalui FB Messenger untuk quick answers.

Harga pendaftaran sebenar ialah RM300. Untuk waktu yang terhad, anda boleh dapatkan panduan video Funnel Messenger Bot pada harga RM150 sahaja. Selepas tawaran ini tamat, harga akan kembali kepada asal.

Selepas pendaftaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke learning portal di mana anda boleh akses kesemua video dan ebook. 

Pada masa akan datang, anda boleh akses ke portal Funnel Messenger Bot dengan menggunakan login details dan password yang anda tetapkan semasa proses pendaftaran.

0
Scroll to Top